REVIEWS VAN HUISFEESTJE

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 19 reviews)
Geweldig84%
Erg goed16%
Gemiddeld goed0%
Minder goed0%
Slecht0%

Top feestje!

Rated 5 out of 5
februari 12, 2021

Heel leuk georganiseerd en mede door de super enthousiaste organisatoren een echte topavond gehad! Vooral in deze tijd voelde het echt weer als een ouderwets avondje ‘stappen’ 🙂 Ik kijk al weer uit naar de volgende!

Charlotte

huisfeestje mb

Rated 5 out of 5
februari 2, 2021

Heel leuk gegaan, goede dj die een leuke sfeer bracht. Ben lang blijven hangen :). Wederom een onvergetelijke ervaring

Maureen

gezellige start in lockdown-modus van het nieuwe jaar

Rated 4 out of 5
januari 8, 2021

van de week samen met ons team een leuke digitale borrel gehad met swingende muziek en een superleuk opgezette quiz.

bernard

Wat een feest! (Fissaaaaa!)

Rated 5 out of 5
december 23, 2020

Wij hebben met het team echt een geweldig feestje gehad. De quiz was ontzettend leuk, de bingo was echt lachen en daarnaast ook echt een geweldige betrokkenheid van de organisatoren. Voor iedereen was er afwisselend leuke muziek. Het feest is een lange tijd door gegaan en als we de mogelijkheid hadden gehad waren we waarschijnlijk tot in de nachtelijke uren door gegaan. Zeker het plan om dit nogmaals te organiseren! Het is een ontzettend leuke manier om samen met je team toch nog een drankje en dansje te kunnen doen in deze rare tijd.

Judith

Hele leuke ervaring!

Rated 5 out of 5
december 18, 2020

Het Huisfeestje is een hele leuke manier om in deze corona tijd gezellig met elkaar te borrelen.
Veel met elkaar gelachen en leuke prijzen om te winnen.

Ilse

Super gezellig!

Rated 5 out of 5
december 18, 2020

Vooraf had ik geen idee hoe een videocall met 15-20 mensen zou verlopen, maar dat ging eigenlijk prima! Het was echt heel leuk en halverwege had je bijna niet meer door dat je niet gewoon bij elkaar aan tafel zat. Zeker een aanrader voor bedrijven die veel thuis werken en elkaar nu nog weinig zien.

wendy Martin

Super tof!

Rated 5 out of 5
december 18, 2020

Wow dit was echt een heel leuk feestje! Toffe muziek, leuk spelelement en dat allemaal vanuit je eigen huis of werkplek. Echt leuk om zo met collega’s een gezellig avond te hebben. Alles goed op voorhand geregeld, aanrader!

Mirjam van de Stouwe

Corona proof teamuitje

Rated 5 out of 5
december 11, 2020

Thymo heeft een leuk teamuitje georganiseerd! Leuke muziek en vooral de kahoot met babyfoto’s was een succes. Zeker een aanrader voor een corona proof teamuitje.

Janneke

Heerlijk avondje en Sint gaan digitaal

Rated 5 out of 5
december 9, 2020

Dankzij Zoom-Piet en Sint, die met zijn tijd meegaat, een heel leuke pakjesavond gehad. Onze jongste heeft een kwartier lang lekker geklets met de Sint die wij dankzij Zoom heel goed konden horen èn zien in zijn gezellige huiskamer!
Een geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is, hoewel we hopen dat dat volgend jaar niet meer noodzakelijk is…..

Saskia

Toch iets dichterbij komen in coronatijden

Rated 4 out of 5
november 16, 2020

Het was een gezellige avond. Dankzij thuisfeestje zat er een leuke variatie in de avond en in de activiteiten. Het doel was om iets dichterbij elkaar te komen ondanks afstand, en dit was een mooi begin. Dank!

Noël Ma Romero-Paap

Online verjaardag gehouden

Rated 5 out of 5
oktober 15, 2020

Super goed geregeld. Ik was eerst wel huiverig om eerst te betalen en dan het feestje te hebben. Je hoort zoveel over online oplichting. Maar totaal niet om je druk te maken!
Maar wat een super organisatie.
Uitnodigingen hebben ze gemaakt, link van zoom en zelfs met de oudere generatie in de middag een test sessie.
De avond zelf was top. Roy heeft het super gedaan, lekker muziek draaien zowel verzoeknummers als eigen inbreng. Dansen in de woonkamer en samen proosten, iedereen kon aanwezig zijn. Al met al een super verjaardag in deze bijzondere corona tijd.

Linda

Leuke online party

Rated 5 out of 5
juli 13, 2020

We hebben een leuk feestje gehad met collega’s. Super georganiseerd met leuke quiz en muziekbingo. Huisfeestje is een aanrader voor online gezelligheid.

Mariëlle

Fijne samenkomst op afstand

Rated 5 out of 5
juni 10, 2020

Geweldig dat er zulke creatieve initiatieven ontstaan gedurende deze tijd! Om zo als team alsnog bij elkaar te kunnen komen en zelfs wat meer een inkijkje te kunnen krijgen in elkaars leven door middel van die leuke quiz!

Thelka

Wat een feest!

Rated 4 out of 5
juni 8, 2020

Echt heel grappige borrel op afstand gehad, gezellig, vrolijk en toch verbonden! Dank voor de begeleiding daarbij.

Peter

Gezelligheid kent geen afstand!

Rated 5 out of 5
juni 2, 2020

Leuk om in deze tijd toch nog met elkaar te kunnen borrelen en te leren kennen op afstand door middel van een quiz, vooral die quiz was dan ook hilarisch!

Koen

op afstand verbonden

Rated 5 out of 5
mei 30, 2020

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar heb genoten van ons feestje op afstand. De sfeer was goed, mede door de organisatoren. dank heren!

Marieke

Bied perspectief

Rated 5 out of 5
mei 30, 2020

Virtueel samenkomen biedt nieuwe mogelijkheden! Onze virtuele borrel werd een waar feestje door een interactieve quiz waar we het juiste kunstwerk koppelde aan de juiste persoon. Deze kennis van collega’s samen met een inkijk via de video verbinding met ieders huis maakt het een hele bijzondere ervaring! Ik heb genoten. Zeker ook van de muziek en het raden naar wiens lievelingsnummer dat nu toch kon zijn. Een fantastisch concept!

Anita

Genoten!

Rated 5 out of 5
mei 28, 2020

Genoten van het enthousiasme van beide mannen. Dat is het halve werk! Goede zorg in de voorbereiding en leuk om je te laten verrassen door iemand buiten je team. Een keer iets anders in deze gekke tijd, aanrader!

Daniël

Supernice!

Rated 5 out of 5
mei 26, 2020

Erg gezellig en heel veel plezier gehad. Muziek is leuk 🙂

anke